STAFF

VAN RIEMSDIJK SPORTS

Mentaliteit is kwaliteit

intermediair-gwendell

GWENDELL VAN RIEMSDIJK

INTERMEDIAIR

In mijn jeugd heb ik bij Ajax en Fc Utrecht gevoetbald. Ik weet daarom als geen ander hoe het traject van amateur naar profvoetbal eruit ziet. Door het ontbreken van de juiste begeleiding heb ik mijn kansen toen verspeeld. Een pijnlijk leermoment, waar ik nu mijn passie in heb gevonden. Als intermediair wil ik de juiste begeleiding bieden aan semi / profvoetballers

De afgelopen jaren heb ik mij binnen de voetbalwereld op verschillende niveaus begeven. Dit zowel nationaal als internationaal. Inmiddels heb ik een behoorlijk netwerk opgebouwd met de juiste mensen binnen de betaald voetbal organisaties (BVO).

Om de slagingskans van onze voetballers te vergroten heb ik als intermediair mij omringd met mensen die gespecialiseerd zijn in bepaalde disciplines. Hierdoor kunnen wij onze spelers de juiste begeleiding aanbieden. Prof voetballer worden is niet vanzelfsprekend mits je onder andere beschikt over de juiste mentaliteit.

trainer-melvin

MELVIN BOUTERSE

FYSIEKE- & MENTALE COACH

Inmiddels ben ik al 15 jaar actief als fysieke trainer, daarnaast ook gespecialiseerd in voeding en mentale coaching. De afgelopen jaren heb ik mij vooral gericht op het trainen en begeleiden van semi / prof voetballers.

Mijn doel is om onze voetballers te inspireren, motiveren en hoop te geven zodat ze hun doelen / dromen kunnen verwezenlijken.

trainer-clint

CLINT PLAK

VELDTRAINER & BEGELEIDER

Als gepassioneerd voetballiefhebber deel graag deze passie met jonge talentvolle voetballers.Zelf heb ik bij Ajax en Volendam gevoetbald. Helaas heb ik nooit mijn professionele carrière kunnen waar maken wegens gebrek goeie begeleiding. De basis behoeftes die nodig zijn om profvoetballer te worden zijn de juiste mentaliteit, en discipline. Met mijn ervaring probeer ik het maximale uit onze spelers te halen.